Lijst van uitgeleende instrumenten

Romée Verbeeck Ghoos

Romée Verbeeck Ghoos (Leuven, 2000) begon op 7-jarige leeftijd met vioolspelen. Op haar veertiende ging ze naar het Koninklijk Conservatorium Den Haag, afdeling ‘School voor Jong Talent’. Kort daarna werd ze toegelaten bij Coosje Wijzenbeek aan de Sweelinck Academie van het Conservatorium van Amsterdam. Na beëindiging van haar studies daar werd ze aangenomen aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, waar Yossif Ivanov tot op de huidige dag haar leraar is. Daarnaast volgt ze op regelmatig basis lessen bij Olivier Charlier, professor aan de CNSM van Parijs.

Alex Olmedo Duynslaeger

Alex Olmedo Duynslaeger is geboren in Barcelona in 2001.

Hij begon cello te spelen bij zijn leraar Gaëtane Duynslaeger aan het “Institut Escola Artístic Oriol Martorell” in Barcelona, en vervolgde daarna zijn opleiding bij Lluís Claret aan het Conservatorio Superior de Música del Liceu in Barcelona met een beurs van de Ferrer-Salat Foundation. Momenteel volgt hij een masteropleiding aan het CNSMD in Parijs in de klas van Jérôme Pernoo.

Ella van Poucke

Ella van Poucke, geboren in Amsterdam in 1994, is een van de toonaangevende cellisten van haar generatie. Geprezen om haar muzikale integriteit, feilloze instrumentale vaardigheden en haar podiumprésence en intensiteit, is zij de winnares van de prestigieuze Premio Chigiana 2017, de eerste prijswinnares van het Internationale Isang Yun celloconcours 2015, de Grachtenfestivalprijs, de Leopoldinum Award 2015, Prix Nicolas Firmenich 2013, Elisabeth Everts Award 2014, Prix Academie Maurice Ravel 2012, Nederlandse Musicus van het Jaar 2012, eerste prijswinnares van het Prinses Christina Concours 2008 en ontvanger van de speciale prijs in “erkenning van een uitmuntende prestatie op de Grand Prix Emanuel Feuermann 2014.